Adorri

Despre Adorri®

10 MOTIVE PENTRU A CUMPARA DE LA ADORRI®

Oferta bijuteriilor Adorri® da o valoare mai mare banilor investiti de dvs. decat in alte magazine de bijuterii din piata. Pe langa modul facil de cumparare, bazat pe servicii si consultanta de calitate foarte ridicate aferente bijuteriilor de calitate noi va mai oferim si:

 1. Mai multe optiuni, bazate pe un stoc mai mare de modele si posibilitatea de a comanda dintre cele peste 4.000 de modele, depasind oferta oricarui alt magazin;

 2. O oferta de calitate si foarte variata de bijuterii din aur de 18K cu pietre pretioase si cu un pret corect si echitabil, in concordanta cu calitatea lor;

 3. Posibilitatea de a comanda orice model Adorri® cu o alta piatra pretioasa, din stoc, sau pe baza de comanda;

 4. Posibilitatea de a-ti personaliza gratuit orice model expus in culoarea si finisajul dorite ale aurului, inclusiv gravari;

 5. Informatii instructive despre cum sa cumperi un diamant, despre aur si pietre pretioase, prezentate in mod transparent si detaliat;

 6. Verificarea diamantelor cu testere electronice de diamante inainte de cumparare;

 7. Servicii post-vanzare gratuite acordate exclusiv clientilor Adorri® (curatare profesionala, verificari prindere pietre, reslefuire aur);

 8. Posibilitatea de a crea bijuterii cu pietre pretioase dupa modelul clientului;

 9. Posibilitatea de a aduce pe baza de comanda orice marime, calitate si taietura de diamante sau alte pietre pretioase, datorita conexiunilor avute pe piata internationala;

 10. Lipsa taxelor de urgenta.

ISTORIC

In anul 2000, in plina perioada de tranzitie a Romaniei si de cautari a unor idei de afaceri in Romania, doi tineri romani, sot si sotie, se hotarasc in urma unei vizite in Elvetia sa infiinteze firma Diamond Consult, urmand a se specializa in comertul cu bijuterii din aur, initial de 14K, montate exclusiv cu pietre pretioase, dar preponderent diamante. Motivul initial de a lucra doar cu 14K a fost acela de a oferi clientilor bijuterii mai accesibile pentru acel moment. Avand ca etalon standardul marilor case internationale de bijiuterii vizitate, firma Diamond Consult si-a propus din start si urmareste permanent ca si gama bijuteriilor oferite, serviciile sale catre clienti, modul de prezentare si vanzare, serviciile post-vanzare sa fie minim la acelasi nivel, ba chiar mai mult, aducand un plus de originalitate, adaptand unele din aceste standarde la cerintelele clientilor locali.

Scurta istorie de 7 ani a fost insa foarte laborioasa, astfel ca intre anii 2000 si 2004 a fost plina de experimente, ajustari la cerintele pietei, chiar si colaborari infructuoase inerente unui astfel de inceput - dar surmontate rapid si eficient, ducand in prezent la un standard foarte ridicat, comparabil din toate punctele de vedere cu cele mai inalte standarde cunoscute pe piata internationala si apreciat atat de clientii nostrii, dar chiar si de foarte multi clienti straini.

Initial firma Diamond Consult a deschis in februarie 2000, la nici o luna de la infiintare primul magazin, pe Calea Victoriei, vis-a-vis de fostul Hotel Bucuresti. Acest magazin de bijuterii a fost imediat apreciat de clienti, in special de cunoscatori, atat datorita ofertei unice pe piata de la acea vreme de bijuterii din aur doar cu pietre pretioase, dar si datorita faptului ca era primul magazin din Bucuresti care facea primii pasi in educarea clientilor "cum sa cumpere un diamant" prin explicatii extinse date la raft de catre vanzatorii-consultanti ai firmei, atent selectionati si instruiti in acest scop si prin pliante foarte detaliate. Ulterior, toate aceste aspecte, impreuna cu testarea diamantelor vandute, cu testere electronice speciale pentru recunoasterea diamantelor, au facut din magazinul firmei Diamond Consult o destinatie sigura a tuturor clientilor care doreau sa cumpere bijuterii cu diamante, sau alte pietre pretioase, devenind clienti fideli ai firmei noastre.

Intrucat piata romaneasca evolua foarte repede, firma Diamond Consult a cautat solutii rapide de adaptare la cerintele clientilor si in anul 2004 creaza un concept nou, si mai bun, bazat de data aceasta numai pe bijuterii din aur de 18K, cu un grad de finisaj de cel mai inalt nivel si o calitate mult mai buna a diamantelor si a celorlalte pietre pretioase, facand ca raportul Calitate-Servicii-Pret al noului concept sa fie cel mai bun de pe piata si mult mai apreciat decat inainte chiar de catre vechii clienti - scurta era a pioneratului apusese, noua era a tehnologiilor de inalt nivel si a calitatii maxime internationale abia incepea. Totodata, inchide magazinul de pe Calea Victoriei, intrucat nu mai corespundea cerintelor comerciale si lanseaza marca Adorri®, devenind marca inregistrata in decursul aceluiasi an. Noul concept a fost prima data oferit clientilor in magazinul Adorri® din mall-ul Plaza Romania din Bucuresti, deschis in octombrie 2004 si care functioneaza si in prezent.

Acest nou concept Adorri® a fost creat ca o definitie elocventa a marcii celor ce adora bijuteriile cu pietre pretioase de calitatea cea mai ridicata, oferite la un nivel de servicii de asemenea foarte ridicat si pentru un pret corect.

Sloganul firmei a devenit "Love insurance" - pentru cei care adora, iubesc bijuteriile cu pietre pretioase, sau pentru cei care, pentru a-si demonstra, asigura dragostea cuiva, doresc o bijuterie cu pietre pretiose.

Conceptul Adorri® s-a bazat inca de la inceput pe parteneriatul foarte fructuos cu firma romaneasca producatoare de bijuterii din aur cu pietre pretioase Gemstones Bijou, a carei colectii de bijuterii intruneste peste 4.000 de modele, cu cea mai superioara calitate a pietrelor pretioase de pe piata romaneasca, corelata cu pretul international pentru respectiva calitate si cu cel mai inalt grad de finisaj al bijuteriilor produse de producatorii romani. Gemstones Bijou foloseste in prezent cele mai moderne si eficiente utilaje de prelucrare a aurului, precum si cele mai moderne metode de montare a pietrelor, investind permanent in retehnologizare.

Astfel, prin rotirea acestor 4.000 de modele, colectia curenta disponibila in magazinele Adorri® este de mica serie, dand un anumit grad de exclusivitate fiecarei bijuterii oferite clientilor, intrucat modelele nu se repeta foarte des, prezentand mereu modele noi si atragatoare.

Orice model de bijuterie din oferta Adorri® poate fi produs intr-un timp foarte scurt, intre 7 si 14 zile, cu orice tip de piatra pretioasa, in orice culoare a aurului, atat in finisaj lucios, cat si mat, dupa dorinta clientului, in caz ca niciun model din cele oferite nu intrunesc detaliile dorite.

Pietrele cele mai solicitate sunt, evident, diamantele, in forma de brilliant in mod special, dar mai nou se solicita si alte forme si apoi in ordine aleatorie safirele, smaraldele, rubinele si perlele.

Desi nu sunt considerate pietre pretioase, magazinul Adorri® ofera cea mai variata colectie de bijuterii din aur cu perle naturale de pe piata romaneasca, atat ca modele, ca varietate de culori, de la alb, alb-galbui, verde, albastru, gri si negre, cat si ca marimi ale perlelor.

Foarte importante pentru Adorri® sunt si serviciile post-vanzare acordate clientilor sai, gen: inspectarea gratuita o data pe an a bijuteriilor cumparate, curatarea profesionala gratuita a bijuteriilor si, mai ales, a pietrelor pretioase, reslefuirea partilor din aur atunci cand se impune (daca bijuteria a fost intens purtata si au aparut mici zgarieturi fine, care reduc stralucirea initiala) etc.

Varietatea larga a modelelor, calitatea ridicata a pietrelor, testarea acestora, certificatele de calitate, finisajul exceptional, pretul corect, serviciile-consultanta la vanzare si serviciile post-vanzare, fac din colaborarea Adorri® - Gemstones Bijou cea mai corecta si eficienta oferta de pe piata romaneasca.

In prezent oferta Adorri® este disponibila in magazinul din Bucuresti, in mall-ul Plaza Romania, la parter, iar din luna februarie 2008 in inca doua magazine noi: in Bucuresti, in mall-ul Baneasa Shopping City, la etajul 1 si in Constanta, in City Park Constanta Mall, pe nivelul Lake Level.

Va invitam sa va convingeti vizitand magazinele Adorri®!

Imagine intrare in magazin Adorri

VIZIUNE

Adorri® face parte dintr-un lant romanesc de magazine premium de bijuterii din aur de 18K, produse in Romania, exclusiv cu diamante si alte pietre pretioase de calitate si valoare excelente. Angajatii nostrii sunt permanent instruiti pe baza celor mai bune cursuri in materie, fiind consultanti-vanzatori de nivel profesional foarte ridicat. Aceste atuuri esentiale conduc catre oferta noastra, de cel mai inalt nivel si standarde din piata, comparabile cu cele de pe piata internationala.

Diamantele din bijuteriile noastre provin de la surse certe si cu certificate, fiind garantate, fara exceptie, ca nefiind din zone de conflict al exploatarii diamantelor (conflict-free).

Oferta noastra, de peste 4.000 de modele de bijuterii cu diamante si alte pietre pretioase si semipretioase este in mod constant actualizata cu modele noi, in ideea de a va oferi cea mai buna alegere, fiind de serie mica si chiar unicate.

Inca de la infiintarea firmei noastre si pana azi, marca Adorri® a ramas si va ramane dedicata satisfacerii clientilor sai prin bijuterii excelente, servicii foarte bune si consultanta.

ADORRI® — SOLIDARITATE SOCIALA SI UMANITARA

Adorri demonstreaza solidaritate cu cauze umanitare si sociale si sprijina financiar urmatoarele organizatii si persoane:

Centrul de Consiliere si Terapie pentru Copil si Familie care la randu-i sprijina initiativele pentru:

 1. Copii cu dificultati scolare, relationale, comportamentale sau de integrare si adaptare sociala;

 2. Parintii care doresc atat o buna relationare cu copii lor, cat si o mai profunda intelegere si prevenire a aparitiei unor dificultati in dezvoltarea psihica a acestora;

 3. Adulti si adolescenti;

 4. Profesionistii in educatie care solicita acompaniere, consultanta, formare si supervizare in procesul de educatie, ingrijire si asistenta a copiilor.

www.ficf-romania.ro
odee@kappa.ro
Str. Occidentului nr. 44, Sector 1, Bucuresti (zona Piata Victoriei) Tel: 310.89.06, 318.85.81, 0745-526.104, 0726-102.412

Si tu poti ajuta!

O familie cu venituri reduse din comuna Cosoba/ Sectorul Agricol Ilfov

Asigurandu-i sprijin periodic acestei familii si fiicei lor de 8 ani, constand in jucarii, haine si bani. Pastele si Craciunul sunt ocazii suplimentare de sprijin.

In anul 2003 fiica lor a suferit la varsta de 5 ani o arsura grava cu apa clocotita, necesitand spitalizare si operatii de transplant de piele. Mama este casnica, iar tatal este zidar constructor.